UPOZNAJTE NAS


OxyMar d.o.o. je tvrtka osnovana 2023. godine nakon dugogodišnjeg rada i iskustva u prodaji renomiranih medicinskih proizvoda bolničkim ustanovama, ljekarnama, veledrogerijama, kao i individualnim pacijentima.

Misija nam je omogućiti najkvalitetnije medicinske proizvode po pristupačnim i konkurentnim cijenama vodeći se mišlju da svatko od nas zaslužuje zdravlje.

Osnovne djelatnosti tvrtke su maloprodaja medicinskih proizvoda, zastupanje stranih proizvođača, distribucija i prezentacija medicinskih proizvoda.
Kao ugovorni isporučitelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), vizija tvrtke je postati prepoznatljiva specijalizirana trgovina medicinskim proizvodima gdje svaki pacijent ili kupac može izabrati medicinski proizvod ili ortopedsko pomagalo na koje ima pravo temeljem zdravstvenog osiguranja, kao i kupiti proizvode svjetski poznatih i certificiranih proizvođača medicinske opreme.

Ovlašteni smo distributer za SysMed Co., jednog od najvećih kineskih proizvođača uređaja za respiratornu rehabilitaciju koji je više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu, a posjeduje i ISO 13485 standard kao i EU CE certifikat što pruža sigurnost i povjerenje u kvalitetu.

Kao poslovni partner nudimo pouzdanost, kvalitetu i brzinu usluge uz podršku našeg stručnog tima.

Povjerenje, kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni, stručan savjet i podrška svakom kupcu naša su nit vodilja u poslovanju.